Zaboravni astrolozi

Zoran Belčević


Jednom prilikom dok sam radio na nekom horarnom horoskopu pridje mi moja draga i reče:

- Imam jedno pitanje.

Baš u tom momentu je zazvonio telefon, priča se odužila i oboje zaboravismo na to da je postojalo nepostavljeno pitanje. Posle dva dana setim se ja toga i kazah joj:

- Šta si ono beše htela da me pitaš?

Ona reče kako je zaboravila!!! Mada je izgledalo važno. E dobro, rekoh, sada ću ja da postavim horarno pitanje.
Šta je Gaga htela da me pita?
14.10.2003.
05:31:31 PM CET BGD Zone -01:00
Asc 08 Bika 09


Pošto je njen vladar Mars i nalazi se u njenom 5 polju, govori nam da je njeno interesovanje vezano za decu. A i vladar njenog 5. - Saturn je u izgonu, a vladar mog 5. je Sunce koje je u padu. Sve to govori o njenoj brizi za našu decu.

Ja: - Nešto u vezi dece?
Ona: - Jeste!!

Tada se prisetila svega. Ali šta?

Ja: - Reci mi ti šta te brine... (želeci da suzim izbor)
Ona: - Htela sam da te pitam da li sam u drugom stanju.

E tu je stvar potpuno jasna. Ona Mars u ribama u plodnom znaku ali nemom pa nije sigurna da li je trudna, u svom triplicitetu što joj naglašava mogućnost da ostane u drugom stanju, a u separativnom trigonu od Venere koja je vladar njenog 7 polja (Ja). Što govori da je pre četiri stepena (dana) bilo 'sirotinjske zabave' u kojoj je mogla da ostane u drugom stanju. Pritom je i Mars skoro prešao iz znaka u novi znak što govori o novoj situaciji. Ali mesec koji predstavlja plodnost, trudnoću, je peregriniran i spor bez imalo dostojanstva i u najgorem mestu jer ulazi uskoro u 8 polje, a nalazi se u Blizancima koji su neplodan znak, u separacionom kvadratu od Marsa (nje), pa su šanse da je tada ostala u drugom stanju minimalne. A i vladar mog 11. polja koji predstavlja božiji dar (u ovom slučaju dete) je u svom izgonu i bez slučajne snage tj. u mom 3. polju.

Rekoh joj: - Nisi u drugom stanju.
Ona: - Znam, juče sam kupila i uradila test na trudnoću.

Eto kad su astrolozi zaboravni, onda to utiče na kućni budžet.Za porudžbinu horarnih i natalnih horoskopa bračnog para Belčević vidi stranu "Konsultacije i mi - O nama".
 
Početna | Almanah | Tekstovi | Knjiga | Edukacija | Mozaik bilteni | Riznica | Konsultacije i mi | Horoskop