Ranko, velika nada 'evropske i svetske astrologije', prica na osnovu iskustva:

KAKO PLEŠU ASTRO ZNACI I PODZNACI
(dame biraju)


OVNICE : Igraju iz dva plana, jedan je strateski, a drugi zbog kondicije. Imaju cistu zelju i fer odnos. Takav im je i seks. Predigra moze da bude zanimljiva, ali samo prvi put.

BIKCICE : Vole ples kao ples. Uporne su, trude se, uzivaju; Dobra klopa, dobro pice, i uzitak plus... Ako imaju neki cilj, partner postaje svojina: MOJE!

BLIZANKE : Za njih je ples decja igra. Brzo nauce da igraju, a onda se opuste i izvode neke svoje varijacije. I ovako je zanimljiva situacija. Tu je intelektualni spoj, mada mogu da iznenade.

RACICE : Dugo ostaju, ali ne istraju u samom sportskom plesu. Cudne su. Povuci-potegni. Vole da startuju, pa malo beze. Shvatio sam da im ne smes dati odstupnicu. Tajno sam citao neke astro knjige gde pise 'odvedi ih pored vode'. Cela istina.

LAVICE : Imaju pravilno drzanje. Vole ples, to im je vrsta pokazivanja koje im prija. Odmah pokusavaju da vode igru. Ako im dobro krene u pocetku, ostaju dugo. Samo im laskaj, zabavljaj ih, budi fin...

DEVICE : Pricaju dok igraju. To im je prilika za upoznavanje. Ne vole javne nastupe, ali komentarisu... Moje iskustvo sa njima je da se ponasaju smisljeno kao muskarci. Proracunate su, bez obzira na emocije. Dobro zapazaju, mogu sto sta da vam pomognu.

VAGE : Elegantne, imaju muziku u sebi. Ideal su lepote, simbol Beckih valcera. Pokazes im jednom i odmah shvate, samo ne znaju sta ce s' tim? Kod njih je sve na prici. Vole da flertuju i vole da drame, a to im ne smes dopustiti.

SKORPIONKE : Krute, ostrog pokreta, nisu elegantne, a znaju sta hoce. Nesto bi da ostvare preko plesa. Uvek imaju cilj i neku vrstu posedovanja. Cak nisu ni svesne svoje energije. Posredno vide da imaju neku moc nad muskarcima, pa onda to koriste, ili ne koriste. Ljubomorne. Cesto prznice zbog podcinjavanja.

STRELCI : Cesto su sampioni, vole da napreduju, interesantni su, brzi. Nekad dominantni. Ispoljavaju karakter, kulturu i lepo ponasanje. Takmicenje im je motiv.

JARICE : E, njih ima dva tipa: jedne su spretne u nogama i dobro igraju. Disciplinovane su, imaju kondiciju, koncentraciju, dolaze redovno na cas. Druge su krute, smotane, pokazuju neku strast, ali bez elegancije. Vole da se predstave kao ozbiljne, a idu na vise strana istovremeno...

VODOLIJE : Nestrpjive. Ako im odmah krene, onda su dinamicne. Ako ne, onda su polovicne. Osvojis ih bez neke velike price.

RIBE : Jako vole da plesu. Ima ih puno. Tu im je prijatno, pa nekad u sali plesnu skolu zovem 'ribnjak'. Vole da se njisu neobavezno, bez koncentracije. U pocetku imaju problema sa koracima. Ako ih neko bodri, prepuste se... Posle hoce da vode one. Neprimetno uporne. Nauce da igraju, ali bez duse, ravno. Sto vise trazis od njih, vise ce te voleti. Ako manje trazis, zahtevace one kojesta.

Primetio sam da 'znaci' pristupaju igri na tri nacina. Jedni uce spontano kao deca, to su obicno Blizanci i Vage. Drugi su otvoreni i brzi, sportskog duha, to su Strelci i sl. Treci prvo savladaju korake u glavi, pa u nogama - na parketu. Bez rizika. To su uglavnom Device, Jarci, nekad i Skorpije...
Haljine kao planete
Uz ples ide i sala. Ispricaj neki vic o tvom ZNAKU.

* Jel' znas zasto pukovnike zovu LAVOVI?
- Ne znam.
* Malo - malo, pa neki rikne!

Hajde neki o PODZNAKU.

* Kaze jedna dama: ja sam Devica.
- U tim godinama? Meni licis na greh.

- TVOJ IDEAL ZENE, PARTNERKE?
* Vaga sa planetama u Devici.
- Plesacice?
* Vaga sa Mesecom u Ribama (ili Vodoliji).
- LJubavnice?
* Vaga-Bik.
- Poslovne zene?
* Uh! Bacicu je kroz prozor.


Maturska modna revija G-djice Vidakovic
. Horoskop
Početna | Almanah | Tekstovi | Knjige | Edukacija | Mozaik bilteni | Riznica | Konsultacije i mi | Horoskop