MOJE OSTVARENE MUNDANE PROGNOZE


Leta 1998. god. u Novom Sadu u kontakt emisiji "Kanala 5" (organizatori Nemanja i Olga) skrenula sam paznju na saobracajne nesrece u Vojvodini i Crnoj Gori - Moraca. Eklipse. DOKAZ: arhivska TRAKA


13. Maja 1999. god. - doba bombardovanja, na rodjendanskoj sedeljki pred Miljom i gostima, dala sam prognozu za kvar Klintonovog aviona (mogucnost da mu se nesto desi za 2 dana- sizigije) i tako je bilo... DOKAZ: svedoci.


Leta 2000. g. kroz horoskop Mire Markovic, za 'Dugu', najavila sam prolecne probleme (hapsenje?). DOKAZ: tekst


Leta 2001. g. (i pre toga sam govorila za Amere kada je svima izgledalo neverovatno), prognoza za dogadjaje u SAD, u drugom delu septembra te godine - kolegama iz Drustva "Astarta": pogledajte tekst, treci red odozdo.Jesen 2002.

Sent: Thursday, September 26, 2002 11:49 PM
Subject: Izborna prognoza, pred cutnju (usmeno 20.Sept. u Klubu u Zemunu sam rekla da ce Labus izgubiti, i povuci cak i premijera... Bilo je hrabro, malo i nesvesno, ali sam posle imejlom sve objasnila.)

Kostunica najvise glasova (NAPOMENA: ja ne zaokruzujem nikoga!)

ANALITIKA: 1,2,3,4. Mesto 'salonskog' predsednika odgovara Kostunici, kasa je i dalje kod DJindje i njegovih; Glasaca iz centralne Srbije koji ce glasati za Kostunicu ima vise nego ovih sa severa. Labusu je dovoljno sto su ga iz anonimusa promovisali u javnosti i time spremili za nesto sto ce tek uslediti...

ASTROLOSKI: (iako nisam stigla do 1. septembra da dam prognozu, i Sasa je dao proslog petka, jer niko od nas ne moze da sedi svaki dan da radi za svaku zemlju i svaku situaciju nenarucene horoskope...)

Pa, proslog petka kada je Sasa pokazao horoskop pocetka glasanja, bilo je jasno po konjukciji Mesec (iz 10 polja, pozicije) i Saturn (iz 4, opozicija) da su ta 2 bloka u nuznom savezu MO-SA; Cancerogena, ali konjunkcija!

Drugo, Mesec VOC, uvek je pometnja, bice neregularnosti na pocetku, ili nedovoljan broj i td, masa pospana, papiri izgubljeni ili sl, kao onog decembra mislim 1996.g...

Treće, Kostunica je As Lav, a DJindji je Lav u 10, ( i Sekiju?) sto odgovara slucaju, predsednik je licnost, 1. kuca, a i DJindji ce u ministarstvu nesto odgovarati ...

Četvrto, Kostunici je ovo 2. Saturnov povratak (na Betelgeze), pa Mars, a on Mars po Suncevom znaku? Bice tu i glasova i neprijatnosti!

Peto, Labusovo sunce( doduse, As nije siguran?); Onaj njegov kvadrat JU-Ma preko 7. i 4. polja srednjevekovne Srbije, ne donosi srecu! Uran koji od pre mesec dana iritira to mesto, (kao sto sam u petak 20. sept u Klubu napomenula) do kraja januara i proleca moze naduvati aferu i nekako? 'povuci' cak i samog premijera!

(Zanimljivo je sto sam uradila po tradicionalnoj metodi horoskope glasanja, iz sata u sat za 29. sept, koga zanima mogu mu pokazati i 1 horarac: Sign. predsednika ide u 8- necemo predsednika ni dobiti? Vrlo je interesantan taj dan-horoskop dana, kad Mesec kao pocetna pozicija udje u sediste, u Raka, i kasnije kao simbol naroda napravi trigon sa Venerom (diplomatija i vladarka SO) u Sk, a ona, Venera je u izgonu i t-kvadratu, ali 'voli' Marsa! A tek pomracenja u novembru i dec?)

Toliko,
Goca


Sent: Novembar, 2002 8:33 AM
Subject: O eklipsama pre dogadjaja...

Pitala si me, Ana, jednom za prognozu u vezi eklipse 4. dec, evo za USA, i...

Sto se tice prognoze za naredni period: dajem predvidjanja unapred... Kod nas, bojkotovace neko nekoga nekako i onda ce PARLAMENT birati predsednika, tj. pokusace njihovog...

Eklipsa u decembru i AMERI ? Nece nista biti u USA, nego sa njihovim evropskim i sl.partnerima; I naravno Irak,Kosmet...ono sto su poceli-dovrsavace!

OBRAZLOZENJE: (Amerima sam najavila septembar 2001.u Astarti), osim onih prognoza za konkurs koje sam dala krajem septembra, obratite paznju na pomracenje od 20. novembra... Svi pikaju na ono od 4. decmbra i USA(kao i juni), ja tvrdim da je to Amerima na DS, ali Ds im je na 8 stepeni, tu je sad juzni cvor, i partneri im imaju problem, zato ce pokusati da se 'razvedu', tako da ce njihovi partneri, (EVropa) nesto malo pokusati da promeni u politici prema Iraku i US hegemonizmu?

Za nas i muslimane je bitniji 20. novembar, mozda se to pokaze tek u sledecoj Novoj godini..., ali je ovo pomracenje blizu nase vazne tacke i Algola...Nesto mi 'smrdi' oko izbora i mozda jos nekog ubistva, vrlo je bitno i za Vojvodinu jer je ona Bik po konfiguraciji ... ugrozen je potom i neki muslimanski lider,ili princ (Huseinov sin ?)i to na neobican nacin../ Ne mogu bas da kazem da li je Sadam Husein, ili Alija, Taci, Menem, i td... ali neko jeste!
. Horoskop
Početna | Almanah | Tekstovi | Knjige | Edukacija | Mozaik bilteni | Riznica | Konsultacije i mi | Horoskop