MOZAIK BILTENI

astro forum


 

'Iscepkani' BILTENI, Godina III (treca) skolska, broj 1210...

 
SADRŽAJ :
1. Prepiska

2. Dvanaest odabranih astro-sajtova (iz 'Sveta Kompjutera')

3. Učestvujte
u astro-forumu:
www.astro-art.net
Sent: Tuesday, March 08, 2005 2:54 PM
Subject: 'Bozija basta'

Koleginice,

...prestala sam da dajem pojasnjenja moje filozofije, ipak da ne bude zabune:

1. Ne sledim ideje teozofa, jer nemaju podrsku prirodnog zakona, naprotiv- samo postujem njihovu ucenost. Helena B... je umela da voli svog partnera, a on je umro kao Hriscanin (to je nesto malo sto ja znam jer me ne zanimaju mnogo). Astrolozi koji su pre 20 vekova otkrili Hrista i darovali Ga zlatom i tamnjanom... ocito nisu bili teozofskih shvatanja... A dok su imali zlato, tamnjan, ugled i znanje, nisu bili naivni!!!

2. Takodje postujem 'pozitivno misljenje' Marka Aurelija (koje je prepisao od Kleanta i Heraklita) ali je taj Rimljanin u praksi negativno postupao prema Hriscanima, to jest prema ljudima sa pozitivnim, al' drugacijim uverenjima...

3. Ja pisem o Rimu, ali ne podrzavam idolatriju (kao ni kasniju inkviziciju)... NAPROTIV. Idoli su upropastili izvornu astrologiju i istinski odnos prema Stvoritelju. Hriscanstvo je doslo kao spas, i integrisalo je transcedentno od Helena-Grka (vertikalnu osu), i imanentno (horizontalno) od Rimljana, a u sebi je vec nosilo semitsko pamcenje o Genezisu (Postanju), o Centru... TU JE KLJUC . Zato mi u astrologiji na neki nacin koristimo zvezde kao transcedentno (odnos coveka i bozanstva, vertikala), i planete (odnos coveka sa covekom, horizontalna osa krsta), a sve to je poteklo iz centra stvaranja, od Stvoritelja.

Semitska misao o GENEZISU je prosla od Juznog Vavilona, preko Kanana, pa u Egipat. U Egiptu je bila razradjena teorija o heliopolisnom, i hermopolisnom sistemu. Helio - dakle Suncev sistem, je kazu oni (i jos mnoge kulture) nastao u HERMOpolisu iz bozanskog jajeta.... U Egiptu (itd.) imamo jasnu sliku o tome da je Suncev sistem deo velikog entiteta, tj galaksije. Heliopolis je nama zadati sistem sa preciznim putanjama, zivimo tu... Hermopolis je siri, prozimaju se ta dva polisa, i otuda nasa mogucnost da zalaganjem i zrtvovanjem 'osvojimo' ono sto nam nije ponudjeno 'kao na dlanu'. Taj hermetizam ima principe. Ogromna je razlika od 'slobodne volje' do samovolje!!!

Mi smo unutar SISTEMA kao cestice atoma, deo smo celine Suncevog sistema i galaksija... Povezani smo. Ne mozes tek tako sici sa Zemljine putanje pa setati po susednim planetama?! Svaka uzurpacija energije na jednoj strani sistema- dovodi do praznine na drugoj strani koja pati, pa SISTEM ima nuznu potrebu da u kriticnoj tacki energiju nivelise. Tesla je govorio o tom kosmickom bolu. Uzmimo primer Kenedijevih koji su se 30-tih godina proslog veka jako obogatili u recesiji USA i izgledali uspesni, a 60-tih godina istog veka sta im se desilo? To na zalost ne treba ni proveravati, prirodni zakon je vrlo jasan.

U astrologiji koristimo Kaldejsku tradiciju, (pa uzmimo tu Juzno-vavilonsku mitolosku pricu koja je deo asiro-vavilonske religije) pricu o Tiamat i 11 cudnovatih vojski = 12 sazvezdja...ali to su bili covek-riba, covek-jarac, covek-skorpija, a borba se vodi na nebu, i td. Onda je Taimat pocepana na 2 dela,.. od prvog dela je stvoren nebeski svod, planete, Sunce , Mesec... Na vrhu je stvoren covek-Lulu (Adam). Pravilo 'kako gore-tako dole' podseca da smo od istog testa 'Tiamat', kako su govorili u URu (danasnjem Iraku)...Covek, dakle Lulu-Adam iz te sumerske legende o magicnom drvetu znanja je imao zadatak da prinosi Bogu svoju zrtvu, a ne da padne u iskusenje pa da uzima PLOD koji nije njemu namenjen?!
Pogresio je i pao u nize energije (u stanje, nacin Saturna u Ovnu) kao 'ispod rajskog horizonta'. Sad mu je potrebno malo "alpinizma" da se vrati u rajske energije koje nam se sabiraju u istom SISTEMU, u hermopolisu. U njemu je rodjen Suncev sistem, gde mi stanujemo na 3. planeti tog sistema...Zato su sve planete bitne smernice za covekovo spasenje duse tj. astrologija!! IZVORNA astrologija! Svaki dan je bitan.
Recimo danas je Marsov dan (utorak, po nasem racunanju) i to se na Zapadu koristi u elekcijama, a kljucno je za natal, sto za sada nije u praksi?! Na primer sportistima i vojnicima je svaki 'utorak' njihovog zivota vazan. Kad kazem po nasem racunanju ipak to nije prirodni krug meseca i lunacija; Prirodno je da mesec (i sedmice kao meseceve cetvrti) pocinju sa mladim mesecom, dakle prekosutra 10. marta je Prvi dan narednog MESECA... i to je Suncev 'dan' (u sledeci cetvrtak?)... Izmedju tih sedmica je m.CVOR, pa se zato meseceva latituda gleda u odnosu na cvorove,.. Otuda po mesecu tercijalne progresije (racunanje po Duporu), jer Mesec pamti, on nam sabira 'poene') do u beskonacno...

* Kao sto vidis meni je blisko ovo mediteransko-semitsko shvatanje. Prilicno mi je nelogicna neka podela Suncevog sistema na 3 sloja:... sa Merkurom i asteroidom, pa posle 5 planeta, onda komete i zvezdana prasina, Sirijusi i ostali 'vanzemaljci',... doduse svaku petu rec nemam u recniku,.. Sve u svemu, jedino iz one price treba prihvatiti poruku da se svi moramo menajti na bolje! To je zajednicka nit, a ostalo je sustinski razlicito. Koristimo eto svoje pravo na razlicitost.
Goca

Subject: Evrovizija i prognoza za Zeljka?
Sent: Monday, May 10, 2004 8:22 PM

Draga moja,... Nas predstavnik na Evroviziji u TURSKOJ , pevac Zeljko Joksimovic konacno ima prekosutra puno sansi. ..Sunce (ON) mu je na samom MCu (da ga ceo svet vidi), i to u Biku i na Mirasu (deo Turske je u Biku); nasa Dijaspora glasa preko SMS poruka; Podaci za Zeljka su: 20. april 1972. god. u 11:40 h, Valjevo.
Goca
From: Gordana C.P. (r K.)
Subject: Evrovizija
Sent: Monday, May 9, 2004 8:21 AM

Plasman pevaca Zeljka ...., iz natalnog vidim da ima SO na mom Ascendentu, na MIRASU i tu je MC, a ta zvezda je Venerine prirode (iz Andromede), Sunce je moc, to je on, jos polukvadrat VE (sa MC)... imace on veliku moc. To sunce ( i moj ASC imaju antisciju na Regulusu!!!) Turska je u znaku Bika (hedonisti) i po njegovom horoskopu sanse su ogromne. Po horarnom (ako je on moj FAVORIT ... jos moram da vidim antiscije) sanse su od PUBLIKE solidne , a po njegovom bas nagrada od mocnih . Mali problem je u njegovom horoskopu sto je Mesec u 12, a delokacijom na tamo ne izlazi u 1. Dekumbiturni kaze da ce Mesec u Ribama (nemi znak) praviti uz Urana i T-kvadrat sa njegovim NE-SA, ali je pod tim aspektom on ovde pobedio...Uran uvek iznenadi, kao i Regulus.
Posto je prezent SCG treba uzeti ono mundano cudo od prosle godine, ali od tada nam ne ide ni kod Jelene Dokic, pa nemam vremena da to vidim, a horarac sa antiscijama jos treba pregledati; Sve u svemu , ono sto rekoh usmeno: Sanse za pobedu su ogromne, ako ne, barem ce dobiti 3,5,8 mesto, i imace 'srece u nesreci '; Njegova licna harizma je sad najpozitivnija!!!
Subject: evrovizija
Sent: Tuesday, May 11, 2004 3:26 PM

Draga Goco, nisam znala da cemo ucestvovati u pesmi evrozivije. Za pevaca Zeljka Joksimovica, eto nisam ni cula. Sunce mu je na MC, ali Mesec, jos vladar 12 kuce - kvadrat... hmmmm???
Venera sa svim svojim aspektima donosi popularnost u zemlji, ali za inostransvo mu je potrebna podrska 9 kuce i to jaka. U njegovom slucaju je to Neptun, koji ima dobre aspekte sa Merkurom i bas tim Mesecom... mozda ce u pocetku imati fatanastice bodove, ali tu je strogi Satrun..... Ja mu zaista drzim placeve. Verujem da ce on i dalje ostati popularan u Turskoj i zaraditi lepe parice tamo ...
Subject: Evrovizija
Sent: Thursday, May 13, 2004 2:25 PM

Sinoc je bila Evrovizija (Zeljko). Ono sto sam u tekstu rekla preko horarca (antiscije?!... a sto sam ovde usmeno objasnila) se i desilo. Svedske novine su objavile da je na zalost bio neki mali atakt... Sem toga, imao je i ovde neprijatnosti, potom od BiH...
Goca
Subject: Evrovizija
Sent: Thursday, May 13, 2004 11:28 PM

* Zeljko ima i Mars iz 9. visoko, pa trigon Uran, i snaznu recepciju sa Merkurom. Jupiter, mada u padu, ali nije peregriniran, u 5. kuci je, pa ima apl. trigon So ( to je on kao Lav, i kao sjaj, moc). Ima blage recepc., i lepih srednjih tacaka. Tranzitni NE je oko DS, a Uran ispred 8, u T-kvadratu, pa se za mrvu brinem, ali je podrska neba mnogo veca od te 'mrve'...
Imam na sajtu Zajednicu SCG (link Riznica) ...a tranzitni Neptun je sada na tom 'nasem' Suncu u 5. Neptun je umetnost, i taj tranzitni ima recepciju sa Ur., ali?...
Goca
Subject: Evrovizija
Sent: Friday, May 14, 2004 3:06 AM

Zeljko-ne svidja mi se njegova opozicija Satruna na Neptun. Saturn u konjukciji sa PRIMA HYADUM, Plejdinim polusetrama - 'ill omen to farmers and sailors' - bolesna opomena, kao pise, za seljake i one koji putuju (spominju se i kise da padaju).... upliva bas Satrun Merkura, daje suze, ozlede glave i interesantno .. kod njega je sto ima neverovatan 'loseg' meseca i ponovo zenskog upliva Plejada... zelim mu sve najbolje... ali neka zena ce ga malo iznenaditi?!!! Ovde kao sam nocas cula vec je izdat CD sa pesmam koje napstupaju za evroziviju. Narod preslusava kao i ziri. Subota je sutra. Videcemo.
Subject: Evrovizija
Sent: Friday, May 14, 2004 4:30 PM

Draga Gordana,
Evrovizija je kod nas tek sutra, u subotu u 20 casova. Kako je Zeljko prosao? Koje pobedio? Slazem se da nisam videla savrsen horoskop. Jedino sto se tice inostransva smatrala sam, jer ovde ziveci godinama, videla sam zaista ogroman broj horoskopa. Niko srecan nije bio sa Satrunom ili Neptunom vezanim u bilo kom obliku za 9 Kucu. Cak ni pozitivnim aspektom.
U prvom slucaju 'Satrunisti' su toliko tradicionalisti da tesko razumeju osobine druge zemlje i naroda. Samim to dosnosi tezak rad,emotivnu izolaciju . Netpunovcima se zagube papiri ili im nastanu fantomski problemi. Cak su cesto izlozeni....
Mozete slobodno da date kolegama prognoze. Ja i saljem da vidite i razmenite utiske.
Subject: Knjige
Sent: 2001

Ko od vas zeli da koristi knjige:
1. Jean-Baptiste Morin, Astrologia Gallica Book 22, Direktions (engleski)
2. Grammatica astrologica, William Lilly (italijanski)
3. ASTRODIAGNOSI, Max Heindel (italijanski)
4. Karmic relationships, Martin Schulman (engleski)
5. Ruska astrologija - Vronski (na ruskom) i sl., moze da mi se javi do petka...

Goca
Subject: Astronomija, knjige, i...
Sent: Monday, March 31, 2003 2:30 PM

ASTRONOMIJA se kod nas ucila u srednjoj usmerenoj skoli sa geografijom, u IV razredu, i postoji knjiga, svuda je na ulici klinci prodaju polovnu; Moze se naci i u nekim Bibliotekama, a ima i novih knjiga za tehnicke skole, i sl. (to je za pocetak) Fakulteti za fiziku imaju mnogo toga. I MORNARI (navigacija - Dunavska plovidba)
Subject: program
Sent: Monday, April 21, 2003 4:18 PM

Goco, proradio mi je 'Solar fire', mnogo mi to znaci. Jos jednom ti se zahvaljujem.
Sent: Wednesday, November 20, 2002 4:50 PM

Goco,
pronasla sam u jednom recniku tradicionalne astrologije na engleskom sta znaci azimen ili azimen stepen, u slobodnom prevodu, to je defektni stepen, nadam se da cemo se uskoro videti, pa cu Ti dati to sto sam do sad uradila, naime pravim za licnu upotrebu, znaci samo za sebe i sve svoje prijatelje koji smatraju da ce im to koristiti, "mali" recnik tradicionalne astrologije, na koju sam pre godinu dana usmerila svu svoju paznju, jer je smatram konkretnijom i samim tim, sto bi rekao UCITELJ, pravom.
Veliki pozdrav
Monday 1:30 PM April 07, 2003

SADRZAJ : Upotrebljivost literature koja se kod nas srece

1. Knjiga od Setopavlova i Kosijeve kuce?
2. Uporedna analiza Astroloske sinteze koja je kod nas prevedena (recenzija) i Forumovog 'originala' Morinove Astrosinteze. Etika.
3. Srecne Blagovesti, da-Bog-da svi bili zdravi i u blagoslovenom stanju...

- Sledi nastavak -
Subject: novosti iz astro stampe
Sent: Monday, November 20, 2000 4:25 PM

Draga Goco,
malo sam izgubila racun o tome gde se trenutno nalazis, ali posle mejla od jutros nema sumnje da mozes da primis mejl, samo jos da bude struje. Eh, da sad mozemo da uptrebimo buddyphone!
Evo podataka za vinovnike izbora u Americi - svi se vec smeju rucnom brojanju glasova u 'najrazvijenijoj' i najinternetskijoj zemlji sveta!!! - nasli smo u novom izdanju 'Astrologie heute' sledece:

George Walker Bush, 6.7.1946. u 7.26 (to je Grinic + 4), New Haven 41 18 severno, 72 55 zapadno Al Gore 31.3.1948. u 12 53 (Grinic+5), Washington DC (to je drzava, ne grad!) 41 18 severno i 77 02 zapadno.

Novi 'Meridijan' je posvecen Hironu, Lilitu, indijskoj astrologiji, 'transpersonalnim' planetama i deci sezdesetih sa Uran-Pluton konjunkcijom. Njihov glavni urednik je Markus Jele (taj nije bilo ko - 24.7.1958. CET, 7E40 i 47N37 ) pa list ima nivo. Onaj casopis koji sam malopre spomenula ima jednog saradnika koji pise udarne clanke i mnogo poitizira (pokusaj zamisliti kako), tako da ga ne citam rado.

'Kolega' jednom mesecno odrzi astro vece za svojih pet-sest ucenica, ali nista narocito od njihove nauke. Ovog petka je pricao o americkim predsednickim kandidatima, trazili smo povoljan momenat za pocetak gradnje kuce za jednu od ucenica (udala se u junu, moj dragi je nasao termin) i jos smo gledali aktuelne tranzite za svaku od njih - to se sve vec pretvara u savetovaliste. Jedna se od njih prosli put odvazila na tumacenje natala. Oni puno imaju literature i mogucnosti da dobiju informacije, toliko slobodnog vremena... Ali, koliko god da smo kivni na nasu neorganizovanost i osljarenje, jedno je sigurno: nase drustvance ima ideja, svi imaju neku svoju smelu teoriju, bar razmisljaju i zaista su zainteresovani za to cime se bave,...

Sledeceg petka cemo da odemo na neko predavanje jednog kiparskog Grka (Janis Nikolau) koji je ovde uspeo... Ovde je lako biti trgovac ezoterijom. Jos cemo se dogovoriti za 9. i 10. decembar - nemam jos informaciju gde ce da bude smestaj, ali su nam javili da pravi, veliki seminar planiraju za april 2001.
(Puno pozdrava svima i najlepse zelje za mamu, neka prohoda!)
Subject: Goco, evo sad sam bila na nekom sajtu...
Sent: Tuesday, May 09, 2000 2:07 PM

Sve izvesno sto je konjunkcija Jupiter-Saturn u zemljanom znaku do sada donela je okretanje ledja ulaganju u akcije novih tehnologija i vracanje na stare vrednosti. Polet informatike i personalnih racunara je progredirao kada su se proslog puta Jupiter i Saturn sastali u vazdusnom znaku.

Poseti sajt www.astrologix.de/twintext.htm i probaj tamo da nadjes svog astroloskog blizanca (nasih nema!!!). Ukucaj svoj datum i sat rodjenja i svoju e-mail adresu na www.astrologix.de , mozda ti se neko nekad javi. Videla sam da ima i nasih ljudi, na primer jedan/jedna iz Kraljeva - 24.8.1956... Mala je verovatnoca da ce se naci bas u dlaku dva ista horoskopa, ali sta znas, mozda se cudo desi, pa uspes da proveris da li je taj ili ta zaista imao/imala u detalje istu sudbinu kao i ti.

Puno pozdrava i sve najbolje!!!
Subject: kratak odgovor
Sent: Date: Sun, 20 Aug 2000 15:18:55 +0200

Draga moja,
posle jucerasnjeg predivnog izleta na Srebrnom jezeru, dala sam program i plan za 4 tecaja koji ce vremenom prerasti u semestre (Skole 'Mali-Veliki Dupor), ako Bog-da! Koncept je po analogiji 7 vidljivih planeta, odnosno dana u nedelji; i to su ujedno predmeti i vestine. Npr. tvoja oblast je: Merkur, sredom, strani jezici, antika... Ali, mene bi prvo optuzila Crkva, onda novinari, zato je dobro sa MO u 12. da budem u 'izolaciji'...
Subject: PRILOG za 'devicansku', SESTU KUCU HOROSKOPA
Sent: Wednesday, December 11, 2002 6:49 PM

Ajurveda Centar:

Zelimo Vas upoznati sa programom za odrzavanje idealne tezine Blazen & Vitak. Program se sastoji od 16 sati predavanja podeljenih po sledecem rasporedu u 2 vikenda (subota i nedelja)

Subota 07.12 od 10.00h do 12.00h predavanja (Svest i kvantno mehanicko telo)
07.12 od 12.00h do 16.00h ucenje ajurvedskog kuvanja i rucak
Nedelja 08.12 od 10.00h do 12.00h predavanja (Jedenje i probava-izvlacenje inteligencije prirode)
08.12 od 14.00h do 16.00h ucenje ajurvedskog kuvanja i rucak

Subota 14.12 od 10.00h do 16.00h predavanja i... (Balans - kljuc zdravlja)
Nedelja 15.12 od 10.00h do 12.00h predavanja (Zadovoljstvo - osnova uspeha)
15.12 od 12.00h do 16.00h ucenje ajurvedskog kuvanja i rucak; predavanja.

Znaci u ovom tecaju mi se necemo baviti prodajom carobnih pilula, carobnim napitcima, iscrpljujucim fizickim vezbama da bi normalizovali telesnu tezinu. Resicemo Vas tog problema na nacin na koji mozda niste imali prilike da cujete ili procitate, putem buđenja unutrasnje inteligencije tela, po principima ajurvede. Tecaj je pogodan za sve one koji zele da nauce sve o hrani, spremanju, zacinima, vlastitom telesnom tipu (konstituciji), prepoznavanju laznih i ispravnih impulsa tela.... i jos mnogo toga

Problem tezine jeste problem odrzavanja balansa u fiziologiji

Ajurveda nas uci da covek nije samo mehanicka masina koja s vremena na vreme dobija neko gorivo za pogon. Ona nas uci da je telo proces i to kreativni proces u kojem je hrana samo jedna od komponenti koju sistem treba da integrise. Nas zivot zavisi od nase unutrasnje uravnotezenosti (homeostaze) koju telo nastoji da odrzi u svakom trenutku. Balans je kljuc za odrzavanje dobrog zdravlja i idealne tezine. Iako znamo da pravilnom gubljenju tezine cesto treba pristupiti kao određenom obliku lecenja, ajurveda nas uci (ne samo ona nego na svim kontinentima dominantna tradicija- kod nas je to POST) da je uspostavljanje balansa u fiziologiji sustina kako prevencije tako i lecenja (6.kuca). Stoga cilj ovog tecaja jeste da otkrijemo svaki oblik naseg funkcionisanja i kako ono utice na nase telo. Prepoznavajuci impulse tela koje ono konstantno salje i pravilno tumacenje tih impulsa jeste kljuc za balans i zadovoljstvo u zivotu.(Zadovoljstvo kljuc za uspeh u zivotu.) Shvaticemo da lisavanje, siljenje i napor nikada nece dovesti do zeljenog cilja. Mi mesamo program, jer se obično ti kilogrami povrate kasnije. Mi Vas necemo dovesti u situaciju da se osecate uskraceno nakon obroka, vec potpuno zadovoljni i ispunjeni tim obrokom kroz proces ispravnog odabira hrane koja najbolje odgovara vasem telesnom tipu. I za kraj ovo nije samo tecaj za gojazne...

Takođe uskoro, ukoliko bude bilo interesa, odrzacemo niz edukativnih programa iz ajurvede u saradnji sa nasim ajurvedskim doktorima, gostima iz Indije. Tecaj dijetetike, Tecaj puls dijagnostike, Tecaj prevencije, Tecaj Human Mind (o ljudskom duhu), Tecaj Joga asana, Ajurvedske masaze; Profesionalni tecajevi i td...
Sent : Wednesday, October 22, 2003 8:07 AM

O etici (preko 'sajta' i sajterki)

Postoji jedna prica o dva zen monaha koji su se vracali u manastir. Stariji monah (Hronos=Saturn u Strelcu) je prednjacio i prvi stigao do recice. Na obali je stajala jedna prelepa mlada devojka koja se plasila prelaska preko recice. Stariji monah je brzo skrenuo svoj pogled u drugu stranu i sam presao na drugu obalu. Kad je zakoracio na tlo, okrenuo se i ugledao mladog monaha (Merkura u...) kako prenosi onu istu lepoticu na svojim ramenima. Nakon te scene, dva su monaha nastavila svoje putovanje jedan pored drugog. Medjutim, kad su stigli pred kapiju manastira, stariji monah vise nije mogao da izdrzi, te se obratio mladjem:,,Ono sto si uradio nije bilo dobro, to je bilo protivno nasem monaskom zakonu (Jupiter iz 9.), prekrsio si pravila (Vaga) jer monah nikada ne sme da dotakne zenu. ,,Mladji monah je mirno saslusao kritiku, a zatim odgovorio: ,,Ja sam onu devojku ostavio na drugoj obali recice (Skorpion).Zasto je ti jos uvek nosis?,,

PS - MLADOG MONAHA: najvaznije za nasu sektu 'dejstva na tudji um' je licemerje - radnje 'ispod zita' (neg. Neptun). Tako cemo da kradom obavimo vesticije radnje, (to svet ne vidi - samo Bog? Glumicemo jos da smo od pomoci), i jos cemo negativu da pripisemo programiranoj zrtvi, dok mi steknemo prednost u vremenu i lovi... Ali, vreme je Saturn?!
Sent: Thursday, October 23, 2003 7:04 AM

NARAVOUCENIJE : CUVAJTE SE SEKTI i slicnih lovaca na ljudske duse i novcanike (gatara, ulicnih hermetista) - poturenih u astrologiju.

Odgovor - Stariji monah uopste nije nosio devojku u glavi nego etiku monaskog reda.Mladi misli da je prefigan, pa da zgresi, i jos da drugima podmetne greh u mislima. I ja volim mladog momka, ali ovaj Mladi* nije trebalo da PIPA ako se vec zavetovao; zanimljivo je da mu za TAJ 'GREH' nije trebao strani jezik, ni budisticki ni engleski ni italijanski... Ako su 'prelepe ZENE' uopste greh?
Crna zvezdica Ljilja B. rodjena jula 1942.god, iznenada zalutala u astrologiju, muva se po klubovima radeci potpuno neastroloske stvari, sa netacnim predstavljanjem o sebi, a krajem 2002. godine pod uticajem svoje h. uciteljice stalno je vrsila neko cudno vrbovanje...o cemu detalje rasvetljavaju strucnjaci za sekte, i sl- MUPa Beograd. Ne nemojte ih kritikovati, posluzite se njihovim trikom: u mislima im posaljite cvece i pozelite mnogo srece...
Sent: Monday, April 21, 2003 4:18 PM

Zanimljivost: VII knjiga edicije 'Decijih novina' na 86.strani na POTPUNO TRADICIONALAN nacin objasnjava npr. Saturn konjukcija Mars, pa kaze: '...zato sto je Mars vreo i suv, a Saturn suv i hladan... ostaje mnogo SUVOG i to izaziva nedostatak samilosti...' (Primeri za natuse tipa Dr Shipman i sl.)
Subject: EKSKLUZIVNO, rodjendan
Sent: Thursday, March 13, 2003 3:31 PM

Milorad (rodj. ULEMEK) Lukovic, zvani "Legija", u horoskopu je Riba 1968. godiste, tacnije Legija je: 15. mart 1968.god. Dok ne nadjemo As, moze:

1. Naturalni horoskop-od Ovna
2. Suncev od SO u Ribama( mesec za podne)
3. Sistem 45 stepeni i srednje tacke... Govore puno!

Provericu detalje.
Kontakt: Zvezdarijum
 
Početna | Almanah | Tekstovi | Knjige | Edukacija | Mozaik bilteni | Riznica | Konsultacije i mi | Horoskop