Zivot DVE cerke bivsih DRZAVNIKA

ASTRO BLIZANKE, Karolina Kenedi i Biba iz Jugoslavije


One su rodjene istog dana, iste godine, istog su podznaka - iz razlicitih porodica, sa dva RAZLICITA kontinenta, a slicne su im zivotne price. Ocevi su se u oba slucaja popeli na tron, a i tragedije su pratile obe porodice.


Obe su rodjene 27. novembra 1957. god., ujutru, Karolina u 8:15 u Njujorku, a Biba u 8:45 u Srbiji. Ako uradite oba horoskopa u Plasidus sistemu uocicete 7 stepeni razlike na Ascendentu. Karolinin As je na 20.16 Stepeni Strelca, a Bibin na 27.22 stepeni istog znaka. To proizvodi malu razliku u rasporedu planeta po kucama (recimo Mars iz 4. u 10. kod Bibe, odnosno u 11. kuci kod Karoline). Karolinin Zenit je na 11.53 Vage, a Bibin na 23.52 Vage - na Spiki. Karolinin Mesec je na 15.56 Vodolije a Bibin na 13.08, i td. U prilogu preuzetom (privremeno) iz USA Databanke, cart Karoline Kenedi je uradjen u Koch-ijevom sistemu, ali svejedno.

Tih 7 stepeni kao glavna astro razlika bili su dovoljni da kod Karoline imamo Merkur u prvoj kuci, a Merkur kao vladar 7 kuce tu na As je Karolini realizovao brak 1986. godine (izmedju ostalog). Bibin Merkur je ostao u 12 kuci, ona je neudata; osim toga uticao je i na saobracajni udes...

Vladari 4 i 10 polja, malo prestrojeni kao i svetla, doprineli su da Karolina kao devojcica bude cerka DRZAVNIKA, ali i da rano izgubi oca kao setogodisnjakinja. Bibin otac je postao clan kolektivnog Predsednistva Jugoslavije kada je ona imala 30- i neku godinu, a ubrzo ga je izgubila u 36-oj godini zivota.

Slucaj sa bracom je potresan na obe strane. Karolinin brat Dzon je poginuo u avionskoj nesreci zajedno sa suprugom 16. jula 1999. god, a godinu dana posle toga Biba je izgubila svog brata, 13. jula 2000. godine. Gubitak roditelja Biba je imala 1993. godine (otac), a Karolina je 1994. godine izgubila majku. Njihove majke su imale po jednu neuspelu trudnocu pre rodjenja Karoline, odnosno Bibe. Paralela se moze povuci i sa njihovim gubitkom striceva pocetkom sezdesetih godina kada su obe izgubile po jednog strica. Na drugog Karolininog strica je pokusan atentat, a Bibi se to odrazilo na polubracu...

Ima mnogo astro zanimljivosti kod ovih horoskopa. Bibin otac je imao 5-oro dece iz dva braka. Vladar dece (Uran iz 5.) mu je u konjunkciji sa vladarem 8. polja, a Saturn Rx. Muski su stradali vise, kao i kod Kenedijevih. Kada su u razmaku od 19 godina eklipse bile na Uranu (iz 5.polja) Bibinog oca, njegovoj deci su se dogadjale nesrece...U horoskopu je bio Ovan, rodjen je 1928. godine, sa podznakom u Vagi. Drugo i trece dete Bibinog oca (polubrat i Biba) su mu takodje rodjeni na isti datum 27. Nov ali je polubrat Dragan bio stariji 7 godina, i nije od iste majke. Bibin otac je u horoskopu na vrhu 5. polja imao Vodoliju. Ovo dvoje dece, Bibu i Dragana OTAC je dakle zaceo meseca februara (razlicitih godina, sa razlicitim zenama) dok mu je Sunce prolazilo oba puta kroz 5. polje, oko njegovog Marsa u Ribama... Zanimljivo je iz astromedicinskog ugla pratiti i horoskope ocinstva.Pošto je naša Biba vrstan astrolog, posetioci ovog sajta imaju izuzetnu priliku da neposredno naruče horoskop od Bibe na e-mail: mbbiba@sezampro.yu. Vidi stranu "Konsultacije - O nama".
 
Početna | Almanah | Tekstovi | Knjige | Edukacija | Mozaik bilteni | Riznica | Konsultacije i mi | Horoskop